Medewerkers

Dokter Daphne

Geboren en getogen Amsterdamse, maar reist regelmatig naar exotische oorden om te kitesurfen. Moeder van drie jongens van 4, 6 en 8 jaar. Ik wilde altijd al huisarts worden omdat het zo veelzijdig en toch diepgaand is. Het werd toch een kleine ‘omweg’. Voor mijn opleiding tot huisarts werkte ik zes jaar als dokter; tropenarts in Malawi, gynaecologie en verloskunde in Zuid Afrika, en deed ervaring op in de neurologie en psychiatrie. Ik ben daardoor een breed georiënteerde huisarts met een voorliefde voor psychiatrie en ouderengeneeskunde. Het is voor mij een uitdaging om de verscheidenheid aan klachten en vragen te plaatsten binnen de context van de patiënt. Net als met kitesurfen moet je alle (omgevings)factoren meenemen en op elkaar afstemmen, waardoor je een scherp gevoel ontwikkelt voor waar het niet klopt. Ik houd van deze puzzel omdat hij elke keer weer anders is.

Dokter Daphne

Huisarts
Dokter Meike

Ik ben opgegroeid in Haarlem alwaar ik de gehele Vrije School doorliep. Vervolgens ben ik via een aantal omwegen geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. De Huisartsenopleiding heb ik aan het AMC gevolgd alwaar ik in 2015 afstudeerde. In de afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier op verschillende plekken in Amsterdam gewerkt en ik kijk ernaar uit om nu op één plek te ‘landen’, omdat dit prachtige vak op zijn mooist is als er langdurig samengewerkt wordt! Afgelopen september ben ik tevens gestart met de opleiding tot antroposofisch arts. Naast het werk houd ik van zingen, bergwandelen en tennissen. Samen met mijn man twee kinderen woon ik op een boot in Amsterdam.

Dokter Meike

Huisarts
Lieke Zunderdorp

Na mijn studie Sociale Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een trainersopleiding gevolgd bij het Social Skills Lab. Naast een coachopleiding bij Jan Andreae en partners heb ik mij verdiept in oa. de Leergang Systemisch Werk en ben ik getraind in organisatie en familieopstellingen.
Als psycholoog heb ik ruime werkervaring als psycholoogtrainer/coach bij bedrijven en organisaties en het één op één begeleiden van individuen rondom loopbaanvraagstukken. Ik begeleid hoogsensitieve personen en mensen die overprikkeling ervaren in het dagelijkse leven.
Zelf ben ik moeder van een tweeling en woonachtig in Amsterdam.

Lieke Zunderdorp

Psycholoog POH-GGZ
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button